Het Stadsfonds steunt het project omdat het binnen de doelstellingen van ‘Hilversum Experience‘ valt: projecten die Hilversum (voor de jeugd) uitdagend en spannend maken. In 2018 is The Boardroom al geslaagd gebleken.

Doel van dit project

Doel van The Boardroom is het start-up klimaat voor jongeren in Hilversum laagdrempelig en aantrekkelijk maken door te bouwen aan een inspirerende community. The Boardroom Hilversum is van en voor jongeren in ’t Gooi (14-20 jaar)

Nieuwe jongeren gezocht met een idee, drive of ambitie voor ondernemerschap

Begin maart 2019 start er weer een nieuw programma waarin 20 ondernemende jongeren de kans krijgen om hun eigen business case verder uit te werken. Een half jaar lang training & inspiratie. Het enige wat gevraagd wordt is jouw toewijding.
Uiteraard onder begeleiding van zeer succesvolle en aansprekende ondernemers uit ‘t Gooi. Denk bijvoorbeeld aan de oprichter van MediaMonks en Booking.com.

Pak je kans

Altijd al willen weten hoe je een eigen bedrijf opzet? Of ben je al bezig met het verkopen van je product of dienst? Ja?
Dan ben jij een geschikte kandidaat voor The Boardroom Hilversum. Ga naar theboardroom.live en meld je vóór 25 februari aan voor de kick off.
Een nog betere indruk krijg je door het bekijken van deze film.

Een unieke start-up community

The Boardroom is een uniek jongerenparticipatie project waarbij een groep ambitieuze jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 20 jaar bouwen aan een unieke start-up community. De deelnemers van The Board Room krijgen een schooljaar lang training, inspiratie en begeleiding om hun onderneming en/of ondernemende mentaliteit te ontwikkelen. Daarnaast hebben the boardmembers als taak om zélf ook activiteiten te organiseren voor leeftijdsgenoten op het terrein van Werf 35, waarbij de ondernemers van dit terrein dienen als inspiratiebron en klankbord.

Toekomst

The Boardroom wil de komende 3 jaar uitgroeien tot een begrip voor lokale ondernemers en instellingen: zowel als initiator van jongerenactiviteiten op het gebied van ondernemerschap, maar ook als sparringspartner en talentpool voor bedrijven in Hilversum.

The Boardroom is een project van Team Ollie, Ollie’s Productions en wordt mogelijk gemaakt door het Stadsfonds Hilversum, de Gemeente Hilversum, creatieve broedplaats de Stookplaats en vele ondernemers en experts die jong talent empoweren.